Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.02.2023.

13:15

Lutovac: Ljubav prema Partizanu još je veća

Fudbaler Aleksandar Lutovac oprostio se od Partizana iz kojeg je prešao u austrijski Rid.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lutovac: Ljubav prema Partizanu još je veća
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Lutovac je 2019. godine iz Rada došao u Partizan, za koji je odigrao 88 utakmica i postigao tri gola uz osam asistencija.

Ističe da mu je žao što odlazi, ali da je morao da prihvati novi životni izazov.

"Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku", rekao je Lutovac, preneo je klub.

On je rekao da će uvek misliti na svakog zaposlenog u klubu koji je brinuo o ekipi i istakao da su svi bili porodica.

"Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali. Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb", naveo je Lutovac.

"Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama", dodao je on.

Lutovac je sa austrijskim klubom potpisao ugovor do kraja sezone 2023/2024 uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu