Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.04.2020.

13:56

"Kristijano, mrzimo te u Argentini, čak i način na koji hodaš"

Paolo Dibala ispričao je saigraču iz Juventusa Kristijanu Ronaldu kakvo mišljenje vlada o njemu u Argentini.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Argentinac je otkrio Portugalcu da nije preterano popularan u toj južnoameričkoj zemlji. Naravno, razlog je Lionel Mesi.

Dibala je jedan od retkih igrača koji su imali iskustva igranja i sa Mesijem i sa Ronaldom.

"Rekao sam mu: 'Kristijano, u Argentini te mrzimo, tvoj izgled, to što jesi, čak i način na koji hodaš", ispričao je Dibala u video-intervjuu za Argentinsku fudbalsku asocijaciju.

"Ali, istina je da si me iznenadio zbog toga što sam uvideo da si drugačiji", nastavio je da prepričava razgovor sa Ronaldom.

Dibala je imao problema i bio pod velikim pritiskom kada je kritikovao Mesija izjavom "da je teško igrati sa njim u reprezentaciji".

"Nikada nisam imao nameru da kritikujem bilo kog saigrača. Jednostavno, želeo sam da se poboljšaju stvari koje su se tada dešavale. Pričao sam o tome sa Leom, jer smo obojica taktički vrlo slični".

"Nisam imao mnogo minuta na Svetskom prvenstvu i Kopa Americi, ali u isto vreme, uvek sam poštovao odluke selektora, jer je Argentina na prvom mestu", poručio je Dibala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve