Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.07.2014.

20:42

Biser s Banjice u PSV-u

Mladi srpski fudbaler Andrija Luković preći će iz Rada u holandski PSV.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ovaj 19-godišnji vezni igrač pažnju je privukao prošlog leta kada je njegovim golom omladinska reprezentacija Srbije postala šampion Evrope.

U međuvremenu je bio na probi u Anderlehtu, ali će se ipak priključiti mladoj legiji u Ajndhovenu. Luković je za Rad debitovao u martu 2013, a šansu u JSL dao mu je sadašnji trener Partizana Marko Nikolić.

Luković je prema pisanju holandskih medija već prošao medicinske preglede, pa bi narednih dana trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa "filipsovcima".

Za "građevinare" je postigao pet golova na 35 mečeva, povremeno su se za njega raspitivali Partizan i Crvena zvezda, ali će on karijeru nastaviti u Holandiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Novo Sport Video Menu