Nova vest
Fudbal

Petak, 11.07.2014.

15:58

"Suares nije iznad Liverpula"

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je klub želeo da zadrži Luisa Suareza, ali da je Urugvajac imao veliku želju da pređe u Barselonu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Suarez je zvanično postao član katalonskog kluba, sa kojim će potpisati petogodišnji ugovor, iako će zbog suspenzije biti četiri meseca van terena.

"Luis je veoma talentovan igrač i moram da mu se zahvalim na igrama u Liverpulu poslednje dve godine."

"Mislim da je u tom periodu dosta napredovao, kao i ceo tim. Klub je učinio sve kako bi ga zadržao, ali smo posle dugih razgovora uslišili njegovu želju da se preseli u Španiju", rekao je Rodžers.

On je istakao da će "crveni" uskoro pronaći zamenu za urugvajskog napadača.

"Nastavljamo da gradimo tim i uveren sam da će biti još jači u pohodu na više takmičenja. Istorija ovog velikog kluba kaže da nijedan igrač nije iznad Liverpula. Pravimo tim i za budućnost", naveo je Rodžers za Skaj Sport.

Suarez je prošle sezone izabran za najboljeg igrača Premijer lige, a tokom karijere igrao je za urugvajski Nacional, Groningen i Ajaks, iz kojeg je 2011. godine prešao u Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu