Nova vest
Fudbal

Subota, 28.06.2014.

20:26

Gigs: Nisam spreman za menadžera

Živa legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs priznao je da još nije spreman za trenersku ili menadžersku funkciju.

Izvor:

Autor:

Default images

Gigs je krajem prošle sezone preuzeo vođenje ekipe, posle uručivanja otkazu Dejvidu Mojsu. Ipak, veoma brzo uprava Junajteda angažovala je Holanđanina Luja van Gala, aktuelnog selektora 'Lala'.

"Bilo je dosta stvari sa kojima sam bio srećan, ali mi se često dešavalo da pomislim da još nisam spreman za menadžersku funkciju. Osetio sam da mi je potrebno još iskustva", rekao je Gigs.

Gigs ima 40 godina, a igračku karijeru završio je prošle sezone.

Njega sada čeka uloga pomoćnika menadžera i raduje se što će moći da pomogne Van Galu.

"U sezoni koja predstoji moći ću da naučim dosta toga, a Van Gal je imao priliku da radi u dosta zemalja. Sjajno je i to što sam dugo radio sa Aleksom Fergusonom, a sada mogu da vidim i kako se ponašaju drugi menadžeri", dodao je Rajan Gigs, koji je za 24 godine u Junajtedu odigrao 963 utakmice.

Tim sa Old Traforda već je krenuo u rekonstrukciju tima. Najpre je stigao Ander Erera iz Atletik Bilbaa i Luk Šo, mladi levi bek engleske reprezentacije, za više od 55 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu