Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.08.2014.

00:35

Skols: Junajtedu treba pojačanje

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols smatra da ’Crveni Đavoli’ moraju da pojačaju ekipu do kraja prelaznog roka.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Junajted je u prvom kolu Premijer lige izgubio od Svonsija kod kuće 2:1.

“Nismo igrali dovoljno dobro. Nema Vidića, Ferdinanda, Evre, videlo se da je odbrana neiskusna i da je previše puta prevarena. U sredini nema kvaliteta, pa ni napadači poput Ćičarita i Runija ne mogu da dođu do izražaja“, kritičan je Skols.

“Kada je Svonsi dao gol, čovek očekuje da će Junajted uzvratiti jednim, dva, tri gola, ali nije se sticao utisak da tako nešto može da se desi“, dodao je Skols.

Čovek koji je odigrao više od 700 utakmica za Junajted veruje da bi Toni Kros ili Sesk Fabregas mnogo značili Junajtedu.

“Oni su odabrali da odu negde drugo, a to su vrlo kvalitetni igrači koji bi napravili ogromnu razliku na ovom meču. Ukoliko Van Gal ne dovede još pojačanja, nema sumnje da će ovi igrači morati mnogo da se poboljšaju“, kaže Skols.

Junajted je ovog leta doveo Andera Ereru i Luka Šoa, a videćemo hoće li poraz od Svonsija naterati holandskog stručnjaka da dovede još nekog fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu