Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.12.2013.

17:52

Inijesta u Barseloni do juna 2018.

Jedan od nosilaca igre Barselone Andres Inijesta i zvanično je produžio ugovor sa timom iz Katalonije do juna 2018. godine.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako se navodi na zvaničnom sajtu 'Blaugrane, na sastanku su prisustovali predsednik kluba Sandro Rosel i agent igrača Andoni Zubizareta.

Lucidni vezista je produžetkom saradnje, sa klubom u kome je od svoje 12. godine, prekinuo spekulacije da bi mogao da napusti Španiju, a pojedini britanski mediji pominjali su ga kao potencijalno rešenje za vezni red Mančester Junajteda.



Momak rođen u Albaseteu osvojio je sa timom sa "Nou Kampa" šest titula prvaka Španije i tri Lige šampiona, dok je sa nacionalnom selekcijom svoje zemlje dva puta bio prvak Evrope (2008. i 2012. godine) i jednom vladar sveta (2010. godine) – kada je upravo njegovim golom rešen finalni duel u Južnoj Africi između Holandije i Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu