Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2023.

13:15

Zvezda poziva na Mladost: Ko dođe može da osvoji auto

Utakmica između Crvene zvezde i Mladost poslednja je prilika za sve zvezdaše da učestvuju u nagradnoj igri "Pronađi i odvezi".

Izvor: B92, Zvaničan sajt kluba

Autor:B92, Zvaničan sajt kluba

Zvezda poziva na Mladost: Ko dođe može da osvoji auto
Andrija Sokovic/Starsport

Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

Najsnalažljiviji i najbrži učesnik u nagradnoj igri osvaja automobil.

"Zvezdaši su kartice do sada prikupljali na mečevima protiv TSC-a (1. novembar) i Radnika (4. novembar), a isti zadatak očekuje navijače i na utakmici protiv lučanske Mladosti (9. decembra). Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20", navode na sajtu kluba.

"Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš)", dodaje se.

Utakmica između Zvezde i Mladosti igra se u subotu u 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu