Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.02.2024.

15:20

"I dalje čujem Obradovića kako viče"

Ekpe Judo je pre nekoliko sezona bio jedan od glavnih igrača u ekipi Fenerbahčea sa kojom je uspeo da se popne na krov Evrope 2017. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nekadašnji NBA centar kao i najkorisniji igrač fajnal-for turnira u Istanbulu je sada na nekom drugom zadatku.

Već jedan određeni period je na mestu pomoćnog trenera u ekipi Atlante Hoksa, gde igra srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

"Zatvorili smo krug, mada njega gledam kao brata, ne kao igrača. Odlična sezona za njega, naročito jer je igrao cele godine, zbog Svetskog prvenstva. Fenomenalna sezona. Ovaj odmor mu je naročito prijao", kaže Judo, dodavši da bi Bogdanović mogao uskoro da učestvuje u takmičenju u šutiranju trojki na ol-staru", rekao je Judo za "Jurohups".

Naravo da nije moglo a da se ne spomene iskustvo Juda sa Željkom Obradovićem koji ga je trenirao u Feneru i sa kojim je napravio najveći rezultat u karijeri.

"Naravno, način na koji smo igrali, njegov košarkaški um,...Sve to vidim kad smo na terenu. Još uvek ga čujem kako viče. Iako sam bio igrač kod njega, naročito sam se fokusirao da obratim pažnju i slušam šta priča. Nisam uzimao zdravo za gotovo", rekao je Judo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve