Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.07.2023.

10:07

"Zvezda je izgubila Mirotića, spremna na sve za Šengeliju?"

Sadržajno leto već sada za sobom imaju na Malom Kalemegdanu, iako su izgubili trku za, stiče se utisak, primarnom metom – Nikolom Mirotićem.

Izvor:

Autor:

Photo: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy

Tako barem prenosi italijanski "Sportando", čiji je novinar Alesandro Mađi već okrenut ka alternativama za crveno-bele.

Na "čizmi" je čitava priča oko Mirotića izuzetno zanimljiva, pogotovo jer je u jednom trenutku bio na pragu milanske Olimpije. Ne samo da se to nije desilo, već će tamošnje prvenstvo posledično tome biti dodatno oslabljeno.

Pomenuti list se u tekstu pod nazivom "Zvezda izgubila Mirotića, spremna na sve za Šengeliju?", bavi prvim pikom uprave sa Malog Kalemegdana na poziciji krilnog centra.

Mađi potvrđuje pisanje medija iz Bolonje o zainteresovanosti Zvezde za Tornikea i pre svega Duška Ivanovića koji je za gruzijskim reprezentativcem osvojio špansko prvenstvo 2020. godine.

Italijan dodaje i da su u Virtusu spremni da pregovaraju kako bi u budežetu za sledeću sezonu sačuvali bruto tri miliona evra, koliko iznosi Šengelijina plata.

Reč je o igraču koji je branio boje moskovskog CSKA i Valensije pre toga, dok je u NBA igrao za Čikago Bulse, Bruklin Netse i Šarlot.

KK Crvena zvezda 2023/2024

Došli:
* Dejan Davidovac
* Marko Simonović
* Miloš Teodosić
* Adam Hanga
* Majk Tobi
* Džoel Bolomboj
* Rokas Giedraitis
* Šabaz Nejpir

Otišli:
* Stefan Marković
* Ben Bentil
* Hasan Martin
* Džon Holand
* Ognjen Dobrić
* Luka Vildosa
* Fakundo Kampaco

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu