Nova vest
Košarka

Sreda, 22.03.2023.

18:12

Ivanović: Šanse su male, pokušaćemo da budu velike

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je pred susret 30. kola Evrolige protiv Baskonije.

Izvor:

Autor:

Ivanović: Šanse su male, pokušaćemo da budu velike
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ukoliko Zvezda želi da ima barem šansu za Top 8, moraće da dobiju i ovaj i sve ostale mečeve. Čak i da to urade mogu da ostanu daleko ispod crte ako se ostali rezultati ne "poklope".

"Teška utakmica, igramo protiv ekipe koja je najbolja u napadu i najbolja u asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa, imaju izuzetan talenat, atlete su... Zaista vrlo, vrlo efikasna ekipa i protiv nje moramo da igramo izuzetno dobru odbranu. To će biti veoma teško, ali mi svaku utakmicu igramo da dobijemo", rekao je Ivanović i dao informaciju o zdravstvenom biltenu tima:

"Zdravstveno stanje je dobro. Mislim da će i Nemanja i Ognjen moći da igraju."

Ivanović je najveće uspehe u karijeri beležio u Vitoriji.

"Bio sam tamo mnogo godina, to je moj klub i grad, i sve... Oni svake godine menjaju igrače, dovode za Evropu nepoznate sa puno talenta. Igraju izuzetno modernu košarku. Treneri se menjaju, filozofija ostaje ista", istakao je Ivanović.

Ovaj meč je za španskog predstavnika veoma važan s obzirom na to da su na osmom mestu,

"Ne gledam druge, nego nas, dok god budemo imali šanse, iako su male, male, male, pokušaćemo sve da uradimo da budu velike", smatra Ivanović koji je objasnio kako dobiti Baskoniju:

"Da bismo dobili Baskoniju pre svega moramo da igramo odbranu, a ne napad. U napadu ćemo mi nekako već naći rešenje, ali ako ne branimo tu ekipu biće veoma teško."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu