Nova vest
Košarka

Sreda, 07.12.2022.

13:30

Partizan ekspresno demantovao Zvezdu

Košarkaški klub Partizan saopštio je da nije doneta nikakva nova odluka, te da na meču 12. kola Evrolige neće biti navijača Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

Partizan ekspresno demantovao Zvezdu
Foto: KK Partizan

Prethodno je sa Malog Kalemegdana objavljeno saopštenje u kom se istaklo da je dozvoljeno da simpatizeri tog kluba koji poseduju kartu prisustvuju meču.

Međutim, stigla je brza reakcija sa suprotne strane. I saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"KK Partizan Mozzart Bet kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu. Podsećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima. Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan Mozzart Bet na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane. Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde MTS moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu