Nova vest
Košarka

Utorak, 04.10.2022.

09:30

Panter o dresu Srbije: Prilika koja se dobija jednom u životu

Američki košarkaš Kevin Panter izjavio je da bi bez problema igrao za reprezentaciju Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Panter o dresu Srbije: Prilika koja se dobija jednom u životu
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Panter poseduje srpski pasoš koji je dobio tokom boravka u Crvenoj zvezdi, u kojoj je igrao tokom jedne sezone pre odlaska u Olimpiju Milano, a onda i dolaska u Partizan.

S obzirom da se u poslednje vreme dosta priča o strancu u reprezentaciji, Panter je dobio jedno pitanje vezano za "orlove".

"Razvio sam jedan poseban odnos sa ovom zemljom. Iskreno, stvarno volim Srbiju, dobio sam pre nekog vremena i pasoš", rekao je Panter za "Novosti" i osvrnuo se na pomen stranca u dresu Srbije:

"Čuo sam pojedina nagađanja da bi to moglo da se desi. Ako poziv zaista stigne, otvoren sam za tu mogućnost. Svakako da bi mi to smanjilo slobodno vreme između sezona, ali to je prilika koja se dobija jednom u životu. Bio bih prvi Amerikanac u istoriji srpskog nacionalnog tima i rado bih se odazvao".


Panter je, podsetimo, nedavno postao kapiten crno-belih, a drugu sezonu u timu Željka Obradovića otvorio je sa 13 poena protiv Cibone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu