Nova vest
Košarka

Sreda, 21.02.2024.

22:05

Zvezda želi da vrati Kalinića, volela bi i Jovića

Košarkaški klub Crvena zvezda mogla bi da dobije veliko pojačanje u sledećoj sezoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda želi da vrati Kalinića, volela bi i Jovića
Pedja Milosavljevic/Starsport

Jedno od pojačanja bi mogao da bude Nikola Kalinić koji već dve godine nosi dres Barselone.

Crveno-beli već uveliko rade na njegovom povratku u Beograd, i ako se to ostvari onda će srpski košarkaš po treći put obući dres Crvene zvezde.

"Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad!", rekao je Nebojša Čović.

Prvi čovek crveno-belih govorio je da bi voleli da sem Nikole Kalinića u timu vidi i Stefana Jovića kao i njegov prezimenjak Nikola koji igra u NBA ligi za ekipu Majamija.

"Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet".

"Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu