Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 12.01.2024.

11:07

Srpski rvači sezonu otvaraju u Zagrebu

Rvačka reprezentacija Srbije otputovala je u Zagreb, gde će u naredna tri dana učestvovati na prvom renking turniru ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski rvači sezonu otvaraju u Zagrebu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbiju na turniru predstavlja osam takmičara: Georgi Tibilov, Sebastijan Nadj, Aleksa Ilić, Ali Arsalan, Aleksandar Komarov, Luka Katić, Amrio Vuković, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić.

Srpski reprezentativci bazične pripreme odradili su u Španiji, a prethodnih dana trenirali su u Zrenjaninu.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Bazični deo priprema, koji je najbitniji segment, odradjen je na najbolji mogući način. Svi momci su zaista dali sve od sebe, treniralo se izuzetno jako u vrunskim uslovima u španskom olimpijskom centru u Siera Nevadi, a u Zrenjaninu je fokus bio na klasičnim rvačkim treninzima", istakao je Vojislav Trajković, jedan od trenera u stručno štabu reprezentacije.

"Ovaj turnir u Zagrebu biće odlična provera i sjajna prilika da vidimo gde se naši rvači nalaze u ovom trenutku", dodao je on.

Svakako, naši reprezentativci još nisu dostigli optimalnu takmičarsku formu koju tempiramo za Evropsko prvenstvo, koje se održava od 12. februara u Bukureštu i prvi kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre koji je na programu u aprilu.

Prema rečima Trajkovića, rvačka reprezentacija Srbije po završetku turnira u Zagrebu putuje u Poreč, gde će učestvovati na medjunarodnom trening kampu u kome će biti više od 250 najboljih rvača Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve