Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 12.02.2024.

15:23

Mitić i Dimitrov šampioni "Omladinske zlatne rukavice"

Sanja Mitić je proglašena za najbolju bokserku, dok je Hristofer Dimitrov izabran za najboljeg boksera na "Omladinskoj zlatnoj rukavici", saopštio je BSS.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Mitić i Dimitrov šampioni
Foto: Bokserski savez Srbije

U saopštenju BSS se navodi da je takmičenje OPEN BALKAN za trofej "Omladinska zlatna rukavica" održano od devetog do 11. februara u Kraljevu.

"Na smotri mladih snaga u popularnoj 'Kutiji šibica' za naslov šampiona 'Omladinske zlatne rukavice 2024.', kao i vredne bodove za rang listu Open Balkan borilo se 33 omladinki i omladinaca iz pet zemalja", navode iz BSS.

Za najbolju bokserku proglašena je Sanja Mitić, najbolji bokser je Hristofer Dimitrov, a najborbeniji par su Ognjen Antić i Marko Jovanović.

"Za najboljeg tehničara proglašen je Hamza Rašljanin, najuspešniji stranac je Adrijan Rustemovski iz Severne Makedonije. Svi finalni mečevi 'Omladinske zlatne rukavice' u organizaciji Grada Kraljeva i BSS, kao i Open Balkana prenošeni su uživo na TV Arena fajt", dodaje se u saopštenju BSS.

Srbiju su na "Omladinskoj zlatnoj rukavici" u Kraljevu predstavljali: Nikola Maksimović (48kg), Elvis Fetahi (48kg), Admir Kamešničanin (57kg), Safet Memetović (60kg), Ognjen Antić (60kg), Marko Jovanović (60kg), Ivan Krivačević (63.5kg), Hristofer Dimitrov (63.5kg), Dimitrije Lukić (71kg), Lazar Radošević (71kg), Hamza Rašljanin (71kg), Vuk Vukajlović (75kg), Strahinja Mitrović (75kg), Zinedin Papić (75kg), Mitar Radić (75kg), Ognjen Komarčević (80kg), Ognjen Vučićević (80kg), Nikolina Džida (50kg), Sanja Mitić (50kg), Nada Krivačević (52kg) i Anđelija Kovčić (52kg). (Kraj) man/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve