Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.01.2017.

19:10

Dan IX: Vidimo švajcarsko polufinale

Ulazimo u završnicu turnira, a s obzirom na brojna iznenađenja do sad, sve je teže prognozirati šta će se dešavati na terenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan IX: Vidimo švajcarsko polufinale
Foto: Getty images

U ponedeljak nismo bili loši, pogodili smo dva, treći meč nas je koštao zbog gemova, a u utorak su u centru pažnje Sten Vavrinka, Žo-Vilfred Conga, Rodžer Federer, Garbinje Mugurusa.

Sten Vavrinka – Žo-Vilfred Conga
1s1 kvota 1,7

Vavrinka je možda i glavni favorit za titulu nakon eliminacije Đokovića i Federera, a svojim igrama to i potvrđuje. Do sada su mu samo Troicki i Kližan uzimali setove, ali po pravilo sa Congom nikad ne igra minimalan broj. Ipak, dajemo prednost Stenu, bar na početku meča.

Rodžer Federer – Miša Zverev
H1 (2,5) kvota 1,7

Federeru je otvoren put ka polufinalu i švajcarskom derbiju. Sledeća prepreka mu je čovek koji je šokirao svet pobedom nad Endijem Marijem, i to u četiri seta. Međutim, teško je očekivati da Nemac može da pruži sličan nivo igre protiv Fedeksa, mada Švajcarac u meč ulazi posle maratona sa Nišikorijem.

Garbinje Mugurusa – Koko Vandevej
H1 (1,5) kvota 2,2

Garbinje Mugurusa ima idealnu šansu da se bori za trofej. Koko Vandevej joj je sklonila s puta šampionku Anđelik Kerber, što će svakako da je motiviše u duelu sa Amerikankom. U prilog tome ide i duel iz Sinsinatija prošle godine, koji je Španjolka dobila u dva seta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve