Svet

Ponedeljak, 18.11.2013.

17:32

Zaradite 100$ dnevno obilazeći WC-e

Osnivač sajta ToiletFinder.com nudi platu od 100 dolara dnevno osobi koja bi pisala prikaze o njujorškim javnim toaletima.

Izvor: B92

Default images

Ukoliko živite u Njujorku, a nemate posao (ili novac), možete da zaradite 100 dolara dnevno obilazeći javne toalete, piše "Dejli dot".

Majkl Li, osnivač sajta ToiletFinder.com koji ljudima pruža informacije o najbližim javnim toaletima, na internetu je objavio oglas u kojem traži saradnika.

Međutim, umesto biografija i motivacionih pisama, od kandidata se traži da dostave duhovite recenzije njujorških toaleta koje su "kreativne, od pomoći korisnicima, ali i blago odvratne".

Li poručuje da će svakome ko ga nasmeje platiti 20 dolara, dok će pobednik konkursa dobiti posao i biti plaćen 100 dolara dnevno za duhovite prikaze njujorških toaleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

11 h

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Podeli: