Srbija

Četvrtak, 12.10.2017.

12:57

Vredne nagrade uz NISOTEC proizvode

Kompanija NIS pripremila je iznenađenja za potrošače prilikom kupovine prozvoda iz asortimana NISOTEC palete na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Izvor: B92

Vredne nagrade uz NISOTEC proizvode
Foto: NIS

Posebna iznenađenja vas čekaju i u prodajnim objektima kompanije „Gazelakomerc“.

Kupovinom do 31. oktobra NISOTEC sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila, uz sačuvan fiskalni račun, potrošač ostvaruje pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji, a samim tim i mogućnost da osvoji vožnju u NISOTEC vozilu od kuće do posla ili do druge željene lokacije. Srećni dobitnici imaće priliku da tokom nagradne NISOTEC vožnje odgovaraju na pitanja o najpoznatijem uljnom brendu kompanije NIS koja će biti komunicirana putem TDI radija. Najuspešniji će osvojiti vredne nagrade, među kojima je i kartica za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Svet

EU dala zeleno svetlo Nemačkoj

Evropska unija je dozvolila Nemačkoj da subvencioniše delove teretne železnice sa 1,7 milijardi evra. Komisija EU odobrila je isplate u utorak u Briselu.

16:21

21.5.2024.

1 d

Podeli: