Uklanjaju se nelegalni objekti na Paliću

Preduzeće "Park Palić" ubrzano ruši i uklanja nelegalne i napuštene objekte u vikend naselju na Paliću i pruža pomoć gradjanima u legalizaciji objekata koji su u privatnom vlasništvu.

Izvor: Beta

Petak, 17.03.2023.

15:30

Uklanjaju se nelegalni objekti na Paliću
Ilustracija/Foto: DMZ001 / Shutterstock.com

Razlog za to je pripremanje vikend naselja za buduće investitore.

"Prema evidenciji iz Katastra nepokretnosti i podataka, prikupljenih obilaskom svih objekata na terenu, utvrđeno je da se 195 objekata u vikend naselju nalaze u privatnom vlasništvu, pravnih ili fizičkih lica. Od tog broja, 28 objekata je potpuno zapušteno, ruinirano ili napušteno", navode u ovom preduzeću.

U saradnji sa javnim preduzećem "Palić-Ludaš" u toku naredne nedelje počeće akcija krčenja zaraslih površina u ovom naselju, proređivanja i odnošenja šiblja i drugog rastinja.

Preduzeće "Park Palić" je do sada uradilo parcelaciju za 30 blokova, a uslovi za to su brisanje nepostojećih objekata iz Katastra nepokretnosti, kao i uklanjanje određenih objekata koji se nalaze van regulacionih linija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: