Hronika 0

12.03.2024.

19:56

Muškarac brutalno ubio suprugu u Novom Sadu: Zaštitnik građana pokrenuo postupak VIDEO

Uhapšen je muškarac osumnjičen da je udarcima bušilicom ubio suprugu u Novom Sadu. Zaštitnik građana je pokrenuo postupak kontrole rada pokrenskog sekretarijata, a od policije traži izveštaje o radu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Muškarac brutalno ubio suprugu u Novom Sadu: Zaštitnik građana pokrenuo postupak VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

55-godišnji muškarac koji je ubio svoju ženu u kući, tereti se za počinjeno krivično delo, teško ubistvo na svirepi podmu kao način za kojemu preti kazna doživotnog zatvora. On se trenutno nalazi u zdravstvenoj ustanovi gde mu se ukazuje medicinska pomoć i bit će saslušan u svojstvu osumnjičenog kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz bolnice.

Podsetimo, sinoć u kući 55-godišnji muškarac brutalno je ubio svoju suprugu, potom pozvao stariju čerku koja ima 27 godina, rekao da je ubio njenu majku i zatim se uputio prema Temirinskom mostu kako bi skočio sa njega. Neposredno posle poziva, upravo starija čerka je i pronašla telo majke kada se vratila kući.

Muškarac je oko sebe vezao lance i betonski stub i pretio da će skočiti sa mosta. Na licu mesta bile su ekipe policije koje su sa njim pregovarale oko sat vremena i on je za to vreme više puta priznao da je ubio ženu, a potom i skočio sa mosta. Policija je odmah izvukla telo i muškarac je preživeo.

Kako komšije navode, reč je o porodici za primer. U porodičnoj kuću je bračni par živeo sa dve ćerke koje imaju 25 i 27 godina. Kako su rekli njihovi bliski poznanici, nikada ne bi ni pomislili da ovako nešto može da se desi. Uvek su bili veseli, dobro raspoloženi i nikada nije bilo nikakvih problema među njima.

Mada, danas već postoje određene sumnje i nagađanja komšija da iza ovog brutalnog ubistva postoji pozadina koja se krije u detinjstvu muškarca koji je počinio ovaj zločin.

"Kada je on imao 12 godina, on pričao meni i vratio me u grad svoj. Ovo koje je moj otac ubio je moj majko koja je osnovala sam 12 godina bez majke. Nešto je potenciralo, nešto i tu je moralo biti. Nikad nisam sanjao, a ne, nikad pravo da vam kažem, jeste mlade osobe, ne mogu da zamislim tako nešto da neko uradi.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu izdalo je nalog da se izvrši obdukcija tela žene kako bi se otkrili tačni uzroci smrti. Sa lica mesta su uzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: