Hronika 0

12.03.2024.

9:58

Ubio ženu, pa pokušao da izvrši samoubistvo: Preti mu doživotna robija VIDEO

Ubistvo i pokušaj samoubistvo u Novom Sadu, policija je pronašla telo pedesetdvogodišnje Gordane T. u porodičnoj kući, a njen suprug Nikola T, koji je pokušao samoubistvo, priznao je zločin.

Izvor: B92.net/TV Prva

Ubio ženu, pa pokušao da izvrši samoubistvo: Preti mu doživotna robija VIDEO
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Ženu je brutalni ubio njen suprug, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa mosta.

Pedesetpetogodišnji muškarac ubio je svoju ženu u kući, potom pozvao stariju ćerku (27) i rekao joj je da je ubio njenu majku, nakon čega se uputio ka Temerinskom mostu.

Upravo je ćerka pronašla beživotno telo svoje majke u porodičnoj kući.

Pročitajte još:

Vezao oko sebe lance i betonski blok i skočio sa mosta

Otkrivena stravična pozadina drame u Novom Sadu

Čovek koji je skočio sa mosta izvučen živ

Nikola T. je za sebe vezao betonske blokove i lance i pretio da će skočiti sa mosta. Policija je bila na licu mesta, pregovori su trajali oko sat vremena, dok je on više puta ponavljao kako je usmrtio svoju ženu, a potom je i skočio sa mosta.

Policija je odmah izvukla telo i muškarac je preživeo

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Oglasilo se tužilaštvo

Povodom ovog strašnog događaja jutros se saopštenjem oglasilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Naime, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, kako se navodi, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo uviđaj na licu mesta, te je između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku mediciniu u Novom Sadu, kojoj ustanovi je naloženo vršenje obdukcije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji predmeti će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja, navode Novosti.

"Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 1 Krivičnog zakonika, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora", navodi se u saopštenju VJT.

Zbog postojanja sumnje da je izvršio navedeno krivično delo, N.T. (55) iz Novog Sada, suprug pokojne, biće saslušan u svojstvu osumnjičenog, kada se za to steknu uslovi, odnsono kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem.

Porodična tragedija se dogodila juče u popodnevnim satima u novosadskom Vidovdanskom naselju u Ulici Diane Budisavljević. Muškarac N.T. je, kako se sumnja, bušilicom usmrtio svoju suprugu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: