"Prizor je bio katastrofalan": Evo šta je pronađeno u kući bračnog para koji je ubio svoju decu VIDEO

Ispred kuće u Petrovaradinu, u kojoj su otkrivena tela dece koja su imali samo godinu dana i tri godine, sumnja se da su ih roditelji otrovali.

Izvor: B92.net, TV Prva

Ponedeljak, 04.03.2024.

11:45

Printscreen/TV Prva

Podsetimo, bračni par je skočio sa solitera na Limanu, a nakon toga su pronađena i dva beživotna tela u kući u Petrovaradinu.

"Nažalost, Novosađane je potresla vest da je mladi bračni par s skokom sa jedne zgrade u Novom Sadu izvršio suicid, a da je suicidu prethodilo ubistvo njihove dece starosti jedne i tri godine. Po nekim nezvaničnim informacijama sumnje se da su već par godina unazad supružnici bili članovi satanističke sekte", rekao je Nenad Ljubišić.

Kako je napomenuo Ljubišić, u Srbiji postoji SOS nacionalni telefon, nacionalna linija koja se bavi prevencijom suicida, tako da svi građani koji imaju bilo kakvih problema vezano za suicid mogu da pozovu taj broj telefona, 24 sata je on dostupan svakog dana.

"Takođe isto treba apelovati i na sve komšije kao i članove porodice da svako sumnjivo devijantno ponašanje svojih, da tako kažem članova porodice i svojih komšija treba da prijave nadležnim institucijama i policiji, kako bi isti preduzeli eventualno neke mere i radnje iz svoje nadležnosti i isprečili ovakve događaje", rekao je Ljubišić.

"Ono što sam ja čuo jeste od komšija, pošto sam ja iz Petrovaradina, da je prizor koji je bio u toj kući blago rečeno katastrofalan, jeziv, ništa više sem toga da su supružnici bili pripadnici satanističke sekte par godina unazad", dodao je.

Istraga je u toku.

Pročitajte još:

Mladi bračni par skočio sa solitera u Novom Sadu

Ubili decu, pa skočili sa solitera? Pronađena tela dečaka u stanu u Novom Sadu

"Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju": Oglasio se gradonačelnik

Još informacija pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: