Besplatne ture obilaska Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave počinju u sredu

Koliko zaista poznajete Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu?

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

15:00

Besplatne ture obilaska Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave počinju u sredu
Foto: Shutterstock/tokar

Znate li sve tajne koje kriju, koje znamenite ličnosti su šetale ili živele u užem gradskom jezgru?

Odgovore na sva ova i mnoga druga pitanja možete dobiti kroz besplatne promotivne turističke obilaske koji počinju u sredu, 6. jula.

Udruženje vodiča Novog Sada, uz podršku Gradske uprave za privredu, od jula do oktobra ove godine organizuje besplatne ture "Upoznaj Novi Sad" i "Upoznaj Petrovaradinsku tvrđavu".

Turistički obilasci će se u ovom periodu organizovati sredom, petkom i subotom na srpskom i engleskom jeziku.

Početak tura će biti u Info centru Turističke organizacije Grada Novog Sada na Trgu slobode.

Sredom i petkom od 17 časova svi zainteresovani mogu kroz šetnju užim centrom Novog Sada saznati interesantne priče i anegdote koje su vezane za istoriju ovog dela grada, dok se subotom od 10 časova kreće u obilazak jedne od najkompleksnijih, najvećih i najočuvanijih fortifikacija Evrope.

Predviđeno je da obilasci traju između sat i sat i po vremena, maksimalno po jednoj grupi može da učestvuje 20 osoba pa je potrebno prijaviti se na vreme.

To možete učiniti na sajtu Turističke organizacije Grada Novog Sada, gde ćete izabrati turu i termin koji vam odgovara, piše Moj Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: