Servisne informacije 0

21.04.2024.

15:48

Uništena NATO avio-bomba teška jednu tonu VIDEO

U kontrolisanim uslovima u kamenolomu u Gadžinom Hanu danas je bezbedno uništena avio-bomba zaostala iz NATO bombardovanja, a koja je prethodno danas uklonjena sa gradilišta u Nišu, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Uništena NATO avio-bomba teška jednu tonu VIDEO
TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Podeli:

Nakon što je avio-bomba MK 84, težine oko 1.000 kilograma sa eksplozivnim punjenjem od 430 kilograma, zaostala iz NATO bombardovanja, uspešno danas uklonjena sa gradilišta u naselju Stevan Sinđelić u Nišu, evakuisani građani iz ovog naselja mogli su da se vrate u svoje domove, rekao je v. d. pomoćnika ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Luka Čaušić.

Čaušić je objasnio da je avio-bomba uz policijsku, protivpožarnu i medicinsku pratnju, sa tri policijska vozila, dva vozila Tima za uništavanje EOR, jednim vatrogasnim vozilom i vozilom Hitne pomoći, u 9.25 časova izmeštena sa teritorije grada Niša, saopštio je MUP.

Čaušić je zahvalio građanima Niša na izuzetnoj saradnji i odgovornom ponašanju i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su učestvovali u ovoj efikasnoj akciji, kao i svim gradskim službama i Gradskom štabu za vanredne situacije grada Niša.

Izvor: Tanjug

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: