Stariji muškarac mamio dečake na buvljaku i davao im neprimerene ponude

Niška policija uhapsila je D.M. (53) iz sela kod Niša jer je navodno hteo oralno da zadovolji jednog maloletnika dok je drugi to snimao kamerom mobilnog telefona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

12:37

Stariji muškarac mamio dečake na buvljaku i davao im neprimerene ponude
Editorial credit: BreizhAtao / Shutterstock.com

"Ono što trenutno može da se kaže je da je krivično delo kvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni je trenutno ovde kod nas u tužilaštvu i saslušanje je u toku", rekao je za Kurir.rs portparol Osnovnog javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

Za sada se nezvanično saznaje da su u pitanju dečaci stari 11 godina.

D.M. se navodno za vikend u subotu susreo sa dvojicom maloletnika na niškom buvljaku gde se verovatno sve i odigralo. Na neki način ih namamio u jednu oronulu zgradu pored buvljaka u Nišu. Potom je jednog dečaka mazio po polnom organu da bi kasnije hteo da ga oralno zadovolji. Drugi maloletnik je to snimao i navodno snimak postavio na neku od društvenih mreža.

Kako saznajemo, D.M. se često odaje alkoholu, a inače je beskućnik koji ima prebivalište u okolnom selu. U toku dana će se znati da li će ovom osumnjičenom pedofilu biti određeno zadržavanje u pritvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: