Servisne informacije 0

23.06.2024.

18:19

Poznato stanje devetnaestogodišnjeg mladića; Izboden u Leskovcu

Stanje devetnaestogodišnjeg mladića, koji je pre nekoliko dana teško povređen nožem, je bolje, saopšteno je iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

Izvor: Jugpress

Poznato stanje devetnaestogodišnjeg mladića; Izboden u Leskovcu
sukiyaki/Shutterstock

Podeli:

"Pacijent diše bez mehaničke potpore, svestan, komunikativan, trenutno hemodinamski stabilan. I dalje hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju", navodi se u saopštenju.

Leskovačka policija je juče saopštila da je uhapšen osmanaestogodišnjak, koji ga je, nakon kraće svađe, ubo nožem pa je mladić sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen u niški Klinički centar.

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Upućen važan apel svim Beograđanima

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je apel svim građanima, s obzirom na to da se nalazimo u periodu sa izuzetno visokom dnevnom temperaturom vazduha, da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda.

8:14

12.7.2024.

1 d

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

20 h

Podeli: