Društvo 0

19.06.2024.

12:26

17 godina kako građani Jagodine i iz cele Srbije sa Palmom putuju u neku državu

Delegacija od 310 članova u organizaciji Skupštine grada Jagodine, koju predvodi Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, otputovala je sinoć za Grčku.

Izvor: B92.net

17 godina kako građani Jagodine i iz cele Srbije sa Palmom putuju u neku državu
Skupština Grada Jagodina

Podeli:

Delegaciju čini 92% Jagodinaca i to: lekari, zdravstveni radnici, prosvetni radnici, vaspitači, poljoprivrednici, predstavnici raznih udruženja, udruženje Slatki osmeh-proizvođači kolača, privrednici, sportisti, studenti i penzioneri koji će boraviti 5 dana u grčkom letovalištu Agia Triada.

Sredstva za ovo putovanje obezbeđena su od donatora i nijedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada. Jedan od donatora bila je i Jedinstvena Srbija od sredstava koja ova stranka dobija na osnovu 5 poslanika u Parlamentu Srbije.

Ovo je sedamnaesta godina da građani Jagodine i cele Srbije u organizaciji Skupštine grada Jagodine odlaze u neku državu.

Do sada je kao deo delegacije u neku od država putovalo više od 60.000 ljudi i to u Austriju, Grčku, Nemačku, Francusku, Rusiju, Egipat, Bugarsku, Italiju, Belorusiju, Tursku, Rumuniju...

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: