Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Zatvorena ulica Kneza Miloša

U ulici Kneza Miloša JKP Beograd put izvodi radove na redovnom održavanju, pa će do 29. septembra ova ulica biti zatvorena za saobraćaj po fazama.

Izvor: Beograduzivo.rs Beograd
Podeli
Foto: Bascar / Shutterstock.com
Foto: Bascar / Shutterstock.com

Kako prenosi portal Beograd uživo, tokom izvođenja svih faza radova ukidaju se trolejbuske linije 40 i 41, dok se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 41.

FAZA 1 A – OD 19. DO 22. SEPTEMBRA OD 22H DO 6H

  • Radovi na delu između Mosta Gazela i ulice Miloša Pocerca (desna strana gledano ka gradu);
  • Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Kneza Miloša (gledano u smeru ka gradu), pri čemu će se srednja saobraćajna traka koristiti za smer prema gradu. Autobusko stajalište Višegradska se privremeno ukida.

FAZA 1 B – OD 22. DO 24. SEPTEMBRA OD 22H DO 6H

  • Radovi na delu između ulice Miloša Pocerca i ulice Nemanjina (desna strana gledano ka gradu);
  • Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Kneza Miloša (gledano u smeru ka gradu), pri čemu će se srednja saobraćajna traka koristiti za smer ka gradu. Autobusko stajalište Birčaninova se privremeno ukida.

FAZA 2 A – OD 24. DO 26. SEPTEMBRA OD 22H DO 6H

  • Radovi na delu između ulice Nemanjina i ulice Miloša Pocerca (desna strana gledano ka gradu);
  • Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Kneza Miloša (gledano u smeru ka Mostarskoj petlji), pri čemu će se srednja saobraćajna traka koristiti za smer prema Mostarskoj petlji.

FAZA 2 B – OD 26. DO 29. SEPTEMBRA OD 22H DO 6H

  • Radovi na delu između ulice Miloša Pocerca i Mosta Gazela (desna strana gledano ka Mostarskoj petlji);
  • Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Kneza Miloša (gledano u smeru ka Mostarskoj petlji), pri čemu će se srednja saobraćajna traka koristiti za smer prema gradu. Autobusko stajalište Miloša Pocerca se privremeno ukida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.