Izmena javnog prevoza u Beogradu

Režim rada trolejbuskih linija 19, 22 i 29 od sinoć je operativno izmenjen zbog radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" usled sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojislava Ilića, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 30.01.2023.

08:26

Izmena javnog prevoza u Beogradu
Foto: Shutterstock/Nenadmil

Kako se navodi na portalu Beoinfo, preusmeravanjem vozila sa drugih linija, uspostavljene su autobuske linije 22A i 29A, od Slavije do perifernih terminusa.

Motorni saobraćaj je u funkciji u zoni radova, dok trolejbusi ne mogu da prolaze. Kvar je saniran, ali kolovoz nije vraćen u prvobitno stanje, već je rov samo popunjen zemljom i obezbeđen saobraćajnom signalizacijom.

Prema informaciji iz BVK, sutra ujutru će nastaviti sa radovima.

Zbog navedenog, ovog jutra će trolejbusi sa linije 29 saobraćati do Crvenog krsta, a linije 19 i 22 biće ukinute, do sanacije kolovoza u Ulici Vojislava Ilića.

Operativno će od Slavije do Medakovica 3 saobraćati autobusi sa oznakom 29A, a od Slavije do Kruševačke autobusi sa oznakom 22A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: