Društvo 2

30.05.2024.

12:42

Noviteti za Beograđane: Ovo svaka opština dobija FOTO

Aleksandar Šapić je istakao da je dobar deo službi u uslužnom centru već krenuo sa radom.

Izvor: B92.net

Noviteti za Beograđane: Ovo svaka opština dobija FOTO
Beoinfo

Podeli:

Naš zadatak je da omogućimo da se ovde usele još neke gradske i republičke službe, kako bismo ljudima sa ove strane Dunava olakšali da upravo ovde ostvare sve svoje potrebe koje se tiču administracije, te da ne moraju da idu do centra grada. Odlična je stvar što je i 'Pošta' otvorila jedno odeljenje. Ovakav princip treba da primenimo u svim delovima grada, naročito u opštinama koje su poput Palilule prostrane i koje pokrivaju i rubne i centralne delove grada. Na ovaj način ćemo ljudima omogućiti kvalitetniju i bolju uslugu na jednom mestu, istakao je predsednik Privremenog organa Grada Beograda tokom obilaska Uslužnog centra opštine Palilula u Borči.

Beoinfo

"Gradski objekat pored Uslužnog centra sada koristi i MUP, a kada se oni presele u drugi objekat koji se trenutno sređuje za njih, iskoristićemo ovu zgradu za predškolsku ustanovu, vrtić ili neki dispanzer. Pokušaćemo na sve moguće načine da olakšamo svakodnevni život građana. Ovakvi uslužni centri su nam neophodni i Grad će u cilju njihovog ostvarivanja pomoći i finansijski i logistički, naravno u saradnji sa opštinama, jer su nam potrebne informacije sa terena kako bismo mogli da reagujemo na kvalitetan način", dodao je Šapić.

Istakao je da se nada da će ovaj uslužni centar biti mesto u kome će građani na jednom mestu imati sve službe, opštinske, gradske i republičke.

"Naš zadatak će biti da iskontaktiramo, kako sve gradske tako i republičke službe za kojima građani imaju potrebu, da bismo ih ovde okupili na jednom mestu", rekao je.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: