Vrednost skočila više od 20 odsto: Uzrok - ponovo Mask; "Videćemo kako će da prođe"

Cena kriptovalute dodžkoin danas je porasla za više od 20 odsto. Razlog je, ponovo, Ilon Mask.

Svet

Izvor: B92

Utorak, 14.12.2021.

11:56

Vrednost skočila više od 20 odsto: Uzrok - ponovo Mask;
Ilustracija: Jiri Hera/Shutterstock

Naime, izvršni direktor Tesle najavio je da će neka roba koju kompanija proizvodi moći da se kupi i ovom kriptovalutom.

"Tesla će omogućiti da neka roba može da se kupi uz pomoć dodžkoina, pa ćemo videti kako će to da prođe", napisao je Mask u tvitu. Mask je poznat po tome što je i ranije otvoreno pružao podršku ovoj kriptovaluti. Takođe, ranije je izjavio da "ima više smisla" da ljudi kupuju onlajn uz pomoć dodžkoina nego uz pomoć nekih drugih kriptovaluta, poput bitkoina.

Ilon Mask objasnio zašto je investirao u bitkoin, a ne dodžkoin

Vrednost dodžkoina porasla je 23,20 odsto, na 0,1951 dolar, u utorak, u 5:45 po istočnom vremenu (ET), preneo je Teletrejder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: