Prizor u prodavnici šokirao ljude: "Pa ovo ni u zatvoru ne rade" VIDEO

Dok pojedine radnje koriste tehnologiju kako bi suzbile krađe, neke imaju jednostavniji pristup.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 29.10.2023.

09:49

Default images

@somajorr 🙃🙃🙃🙃 #ghetto #foryou #foryourpage #foryourpage #fyp #citygirls ♬ original sound - The Entitled Millennial
Ako se zapravo tako može nazvati pristup protiv krađe u jednoj američkoj radnji na koji je naišla jedna tiktokerka.

Naime, jedna američka prodavnica mešovite robe odlučila je lancima i katancima da opaše boce deterdženata na policama kako bi sprečila ljude da ih ukradu. "U kojem sam gradu", upitala je svoje pratioce na TikToku, a u videu se mogao čuti i propratni zvuk koji govori: "Šta je ovo? Geto?"

Video je do sada pregledan preko 700 hiljada puta i ima mnoštvo komentara, od kojih su joj mnogi odgovorili na postavljeno pitanje.

"Ovo je sada uobičajeno širom zemlje", "Bilo gde u Americi", "Dobrodošli u Ameriku", "Ovo je ludo", "Je li ovo stvarno", "Ovo čak ni u zatvoru ne rade", bili su neki od komentara.

Drugi su pak nabrajali američke gradove u kojima je, sudeći po komentarima, ovo uobičajeno u prodavnicama. Međutim, neki Amerikanci su istakli da na ovo još nisu naišli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: