Jela iz aviona na kućnu adresu: Sve je isto kao dok letite osim pogleda

Ural erlajns uveo je uslugu dostave obroka koji se služe u avionima na kućnu adresu u nekoliko gradova Rusije.

Svet

Izvor: B92

Petak, 01.05.2020.

16:16

Jela iz aviona na kućnu adresu: Sve je isto kao dok letite osim pogleda
Foto: Depositphotos, smaglov

Dostava je za sve koji su se uželeli putovanja za vreme karantina uvedenog zbog epidemije.

Kako Rojters prenosi, aviokompanija je uslugu dostave avionske hrane na kućnu adresu uvela u Moskvi, Sankt Peterburgu i Jekaterinburgu sa namerom da mušterijama pruži „ukus putovanja bez napuštanja domova“.

"Sve je isto kao u avionu osim pogleda", istaknuto je na instragram profilu Ural erlajnsa.

U ponudi su standardni obroci koje kompanija služi na svojim letovima - od piletine, mesa i ribe, kao i sokovi od pomorandže, jabuke i paradajza. Obroci se dostavljaju zajedno sa poslužavnikom na kojem se služe u avionu.

U Moskvi obrok od piletine za biznis klasu košta 1.250 rubalja (16.65 dolara), a za ekonomsku 550 rubalja (7.33 dolara).

Granice Rusije zatvorene su za strance, a međunarodni letovi su ukinuti, osim onih koji vraćaju ruske državljanine iz drugih zemalja. Mnogi Rusi se već nedeljama nalaze u svojim domovima iz kojih izlaze samo po hranu, lekove, da izbace smeće i prošetaju pse. Usluge dostave hrane nisu ukinute i stanovnici većih gradova ih u velikoj meri koriste

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

17 h

Podeli: