Uskoro ćemo direktno i do ovog grada: Vučić najavio novu avio-liniju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će vrlo brzo biti uvedena direktna avio-linija između Beograda i Šangaja.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.02.2024.

08:42

Uskoro ćemo direktno i do ovog grada: Vučić najavio novu avio-liniju
Ilustracija: Shutterstock/Olena Yakobchuk

Pozvao je građane Kine da u što većem broju posete Srbiju.

U intervjuu za "China Media Group'' u Beogradu, Vučić je rekao da se upravo završavaju svi detalji za dobijanje konačnih dozvola za uspostavljanje linije Beograd-Šangaj.

On je pozvao Kineze da posete Srbiju jer će videti pravo gostoprimstvo koje, kako je rekao, ne mogu da dožive u bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji. "Videćete moderne delove Beograda, veoma stare delove Beograda. Možete videti mesta gde se istorija susreće sa budućnošću, ali i veoma prijateljsko okruženje za našu kinesku braću i sestre. Prelepa jezera, lepe planine ako volite skijanje, prelepa mesta severne Srbije i plodnu ravnicu. Sjajne reke, i imamo divne muzeje", naveo je predsednik Srbije.

On je takođe istakao da volimo da se hvalimo da imamo najbolji noćni život u Evropi i da, ako žele da vide kako to izgleda, građani Kine dođu u Beograd.

"Konačno, postoji mnogo naučnika i stratega koji proučavaju kineski pristup modernizaciji", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Podeli: