Srbija

Petak, 22.09.2023.

17:30

Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM

U Prištini je usvojena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada te kompanije na KiM, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o" iz registra preduzeća.

Izvor: Tanjug, B92.net

Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM
Foto: Andrej Privizer / Shutterstock.com

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je Tanjugu 30. avgusta da je Telekom Srbija u Prištini podneo žalbu na rešenje o zabrani rada na Kosovu i Metohiji, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o." iz registra preduzeća.

On je tada rekao da očekuje pozitivan rezultat.

"Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o, a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji. Ovo je samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o., koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga. I ovoga puta želim da kažem, da smo tek počeli i da su velike stvari tek pred nama! Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede", rekao je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

21 h

Svet

Rusi gube: Sve ide Ukrajini

Članice Evropske unije pristale su da preusmere oko tri milijarde evra zamrznute državne imovine Rusije za zajedničku kupovinu oružja za Ukrajinu.

18:55

10.5.2024.

1 d

Podeli: