Srbija

Utorak, 30.11.2021.

14:39

Direktor Diposa uručio zahvalnice ambasadoru i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije

Direktor Diposa Đoko Krivokapić je danas uručio zahvalnice ambasadoru Aleksandru Bocan-Harčenku i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije Andreju Hripunovu.

Izvor: B92.net

Direktor Diposa uručio zahvalnice ambasadoru i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije
Foto: DIPOS

Zahvalnice su uručene povodom podrške i doprinosa na unapređenju ekološke svesti, ozelenjavanju i ulepšavanju Diplomatske kolonije na Dedinju koja ove godine obeležava 60 godina postojanja, navedeno je na sajtu Društva za iznajmljivanje nekretnina "Dipos" d.o.o. Beograd.

Značajna podrška Ambasade Ruske Federacije Diposu, kao i projektu ozelenjavanja i ulepšavanja Diplomatske kolonije na Dedinju kojom Dipos d.o.o. Beograd upravlja, ogleda se i u činjenici da je ambasador Bocan-Harčenko bio gost ovog društva u junu 2021. godine, što je prva poseta ambasadora Ruske Federacije u Beogradu ovom društvu od njegovog osnivanja, kojom prilikom su ambasador Bocan-Harčenko i direktor društva Krivokapić, a uz prisustvo Trgovinskog predstavnika, u čast poslovne saradnje koja traje više od 50 godina, posadili stablo breze u Diplomatskoj koloniji na Dedinju, navedeno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: