Vesti -

Direktor Diposa uručio zahvalnice ambasadoru i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije

Beograd -- Direktor Diposa Đoko Krivokapić je danas uručio zahvalnice ambasadoru Aleksandru Bocan-Harčenku i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije Andreju Hripunovu.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: DIPOS
Foto: DIPOS

Zahvalnice su uručene povodom podrške i doprinosa na unapređenju ekološke svesti, ozelenjavanju i ulepšavanju Diplomatske kolonije na Dedinju koja ove godine obeležava 60 godina postojanja, navedeno je na sajtu Društva za iznajmljivanje nekretnina "Dipos" d.o.o. Beograd.

Značajna podrška Ambasade Ruske Federacije Diposu, kao i projektu ozelenjavanja i ulepšavanja Diplomatske kolonije na Dedinju kojom Dipos d.o.o. Beograd upravlja, ogleda se i u činjenici da je ambasador Bocan-Harčenko bio gost ovog društva u junu 2021. godine, što je prva poseta ambasadora Ruske Federacije u Beogradu ovom društvu od njegovog osnivanja, kojom prilikom su ambasador Bocan-Harčenko i direktor društva Krivokapić, a uz prisustvo Trgovinskog predstavnika, u čast poslovne saradnje koja traje više od 50 godina, posadili stablo breze u Diplomatskoj koloniji na Dedinju, navedeno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.