Viz er najavio nove linije: Od Beograda do Santorinija i Krita

Avio-kompanija Viz er najavila je dve nove linije od Beograda do Santorinija i Krita u Grčkoj

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

14:05

Viz er najavio nove linije: Od Beograda do Santorinija i Krita
Foto: Wizz air

Karte za ove sunčane destinacije su sada dostupne na sajtu kompanije ili preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od 3.529* dinara.

Letovi na svim ovim linijama kreću od juna 2021. godine, i to dva puta nedeljno.

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, Viz er sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu.

"Danas sa velikim zadovoljstvo svoju proširujemo svoju mrežu u Srbiji novim letnjim linijama, uz poštovanje najviših sanitarnih protokola. Uvođenjem novih privlačnih letnjih linija iz Beograda ka inspirativnim letnjim destinacijama u Grčkoj pružamo nove nogućnosti za dugo očekivani odmor. Zahvaljujući Wizz Airovim unapređenim zdravstvenim merama tokom leta, putnici mogu bezbedno i udobno da uživaju u putovanju", izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korprativnih komunikacija.

U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se prijave i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu.

Zarad sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičkog odstojanja tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

Posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

23 h

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

16 h

Podeli: