Srbija 0

23.05.2024.

12:47

Radnici Telekoma u akciji podrške državi povodom rezolucije o Srebrenici VIDEO

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić najavio je da će danas jedan broj radnika ove kompanije, na inicijativu sindikata, održati akciju simbolične podrške naporima države povodom glasanja o predlogu rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN

Izvor: Tanjug/Prva TV

Radnici Telekoma u akciji podrške državi povodom rezolucije o Srebrenici VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Jedan broj radnika kompanije Telekom Srbija - ne svi, jer radni procesi i pružanje usluga korisnicima moraju nesmetano da se odvijaju - izaći će sa zastavama Srbije ispred naših poslovnih zgrada kako bi pružili simboličnu podršku našoj državi, odnosno predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovom timu, na dan glasanja o toj rezoluciji", rekao je Lučić.

Radnici će podršku pružiti u 14 časova, a Lučić poručuje da u ovom teškom trenutku za našu zemlju, treba da budemo jedinstveni u odbrani državnih i nacionalnih interesa, bez obzira na sve političke i druge razlike.

"Potrebno nam je jedinstvo, da podržimo našu državu i predsednika Vučića, koji se u Njujorku zaista bori kao lav. Verujemo u borbu predsednika da što manji broj zemalja podrži tu rezoluciju, koja na, najblaže rečeno, čudan način aktuelizuje neka ružna dešavanja iz prošlosti", rekao je Lučić za TV Prva.

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

21 h

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

3 h

Podeli: