Promo

15.05.2024.

10:00

Debi kompanije KUKA na beogradskom Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća

Kompanija KUKA, globalni lider u oblasti robotike, po prvi put će se pojaviti na priznatom beogradskom Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća.

Izvor: Promo

Debi kompanije KUKA na beogradskom Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća
Promo

Podeli:

Beogradski Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najvažniji ekonomski i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi ima veliki uticaj na budući industrijski razvoj u zemlji i regionu.

Odlukom da učestvuje na Sajmu tehnike kompanija KUKA pokazuje svoju posvećenost razvoju u Srbiji, koji je započeo otvaranjem prvog sedišta kompanije KUKA u decembru 2022. godine i nastavlja se razvojem sve snažnijih veza sa regionalnim zainteresovanim stranama. Zahvaljujući bogatom nasleđu u oblasti inovacija koje obuhvata više od jednog veka, kompanija KUKA je učvrstila poziciju jednog od globalnih lidera u oblasti robotike, automatizacije i digitalnih rešenja. Pomoću svoje ekspertize i tehnološke snage, KUKA nastoji da podstakne kompanije u Srbiji i jugoistočnoj Evropi da prihvate automatizaciju i pokrenu održivi razvoj.

"Od 21. do 24. maja, kompanija KUKA će predstavljati inovativna rešenja iz oblasti automatizacije na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu. Više nego ikada ranije, kompanije se suočavaju sa izazovima integrisanja robota u sisteme za proizvodnju i obradu na što brži i jednostavniji način. Iz tog razloga ćemo učestvovati na ovom sajmu, kako bismo svoje celokupno znanje i ekspertizu stavili na raspolaganje kompanijama u Srbiji", navodi Ljuban Vasić, rukovodilac prodaje kompanije KUKA za Srbiju.

Kompanija KUKA predstavlja novog kobota LBR iisy namenjenog svim oblastima proizvodnje. To je robot u kome se znanje i iskustvo industrijske automatizacije kombinuju sa fleksibilnošću i jednostavnošću inteligentnog alata, a sve to je udruženo sa brzinom tradicionalnog industrijskog robota. Spreman za korišćenje za samo nekoliko minuta, kobot LBR iisy se ističe svojim intuitivnim operativnim karakteristikama, zbog kojih se može staviti u upotrebu na brz i produktivan način bez ikakvog predznanja.

Pored toga, učesnici će imati mogućnost da vide kako radi KR SCARA. Uspeh elektromobilnosti i promovisanje energije iz obnovljivih izvora nedavno su doveli do jačanja potražnje za SCARA robotima u klasi većih korisnih tereta i sa većim dometom. Da bi se ova potražnja ispunila, kompanija KUKA je razvila četiri standardne verzije i tri verzije za čiste sobe robota KR SCARA koji može da pomera do 12 kilograma.

"Ako tražite način da svoje poslovanje podignete na viši nivo, pridružite nam se na Sajmu tehnike u Beogradu i otkrijte kako se automatizacijom uvode revolucionarne promene u vaše operacije! Nemojte propustiti priliku da saznate kako se stiče konkurentska prednost na današnjem dinamičnom tržištu.", navodi Ljuban Vasić.

Podeli:

Tagovi

Možda vas zanima

Podeli: