Novogodišnja jelka od pivskih bačvi (FOTO)

Jedna pivara u zapadnom Njujorku napravila je ove godine posve neobičnu, svojoj tradiciji verodostojnu novogodišnju jelku - od stotina pivskih bačvi.

Život

Izvor: Izvor: Tanjug

Petak, 12.12.2014.

12:01

Default images

Kompanija Dženesi (Genesee) izgradila je sedam metara visoku novogodišnju jelku od 300 čeličnih bačvi ispred svoje pivare u centru Ročestera, piše AP.

Drvo je ukrašeno sa 180 metara ukrasnih zelenih lampica i rotirajućim znakom kompanije. Više od 20 Dženesijevih vilenjaka - poznatijih kao zaposleni - osmislilo je i sastavilo drvo.

Ljubitelji piva ostaće kratkih rukava jer su bačve prazne ali je kompanija saopštila da će, kada drvo bude rasklopljeno, bačve biti vraćene u proizvodnju i ponovo napunjene.

Zvanična ceremonija paljenja lampica na drvetu planirana je za 18. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: