Maraton "Simpsonovih" u trajanju od 12 dana

Američka TV mreža FXX će u avgustu prikazati u celosti svih 25 sezona, tj. ukupno 552 epizode popularne animirane serije "Simpsonovi".

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

21:24

Default images

Ovaj TV maraton trajaće 184 sata, tj. 12 dana, od 21. avgusta do 1. septembra, a završiće se prikazivanjem filma "Simpsonovi" iz 2007.

Gledaoci će moći da vide u integralu, bez pauze, sve epizode svojih omiljenih junaka, od prve, nastale davne 1989. do najnovije.

Maraton "Simpsonovih" će moći da se prati preko malih ekrana, ali i putem brojnih drugih platformi kako bi se doprlo do što šire publike.

Mreža FXX je prošle godine otkupila prava prikazivanja serije za 500 miliona dolara.

Urnebesne avanture Homera, Barta, Mardž i Lise Simpson imaju obožavaoce širom sveta. Ovaj serijal drži svetski rekord najduže prikazivane animirane serije, najduže prikazivane komedije i animirane serije sa najviše Gremi nagrada.

Uskoro bi trebalo da osvane internet sajt "Simpsons World" koji će fanovima nuditi detaljne informacije o junacima Springfilda, sa komentarima kreatora serije Mata Greninga. U narednim mesecima treba očekivati i lansiranje specijalne "Simpsons TV".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: