Srbija: Mlada pokupila poklone i nestala

Usred svadbenog veselja mlada Sonja Stefanović iz Gornjeg Milanovca bacila je burmu, pokupila poklone i netragom nestala.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.11.2013.

19:40

Default images

Mladoženja Miroslav Miletić, zajedno sa mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, iščekujući da mu se mlada vrati, a kada se to nije desilo, svi su se razišli kućama, piše portal 24sata.rs.

"Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani kada je Sonja usred slavlja pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu. Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko meseci pre venčanja uveravao da se ona promenila i da joj se stare greške neće ponavljati" kaže R.M. jedan od mladoženjenih rođaka.

Po milanovačkoj čaršiji kruže razne priče o ovoj svadbi, mahom šaljive, mada, kako saznaje list, mladoženji nije ni do priče, ni do šale.

Ekipa "Naših novina" otišla je i do kuće Sonje Stefanović, a jedna gospođa novinarima je rekla:
"Naša Sonja je veoma emotivna i ovo je mnogo pogodilo. Ni nama još nije rekla šta je nateralo na ovakav korak, ali koliko je poznajem, neko ili nešto ju je mnogo povredilo.Ona samo želi da voli i da bude voljena", rečeno je novinarima "Naših novina" u kući "odbegle mlade".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: