Još nejasno ko je pretukao Lešanovića u Novom Sadu

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak negira optužbe Pavla Lešanovića da ga je prebio sa svojim obezbeđenjem ispred novosadske kafane Tako je sudjeno. On navodi i da je u kafanu došao na poziv svoje bratanice, koju je Lešanović maltretirao.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

  1. Sam se pretukao,video sam neverovatnu stvar te veceri na parkingu.Udarao je sebe pesnicom u glavu i nije se zaustavljao.Zeleo je da montira proces protiv naseg voljenog politicara.Ne treba da se niko osudi,svi su nevinu u Srbiji.
    (svedok, 24. septembar 2012 22:34)

    # Link komentara

B92 IZDVAJA

Kaziprst

Kako će Narodna banka odgovoriti na zahteve MMF-?

5.05.2015. | 19:15 | Komentari: 0

Kako će Narodna banka odgovoriti na zahteve MMF-a. To je samo jedno od pitanja za gošću Kažiprsta, guvernerku Narodne banke Srbije Jorgovanku Tabaković. S njom razgovara Tanja Aleksić.

Šta sve očekuje Bujovševića u RTS-u?

5.05.2015. | 21:47 | Komentari: 0

U Temi dana B92 o izboru Dragana Bujoševića za generalnog direktora RTS-a, kao i o tome šta ga sve očekuje na toj funkciji, razgovaraju član RRA Miloš Rajković i predsednik NUNS-a Vukašin Pavlović.

Gašić tvrdi da je Gojković ubijen.

5.05.2015. | 21:46 | Komentari: 0

Ministar odbrane Bratislav Gašić, u otvorenom pismu ombudsmanu Saši Jankoviću, smrt Predraga Gojkovića pre više od dve decenije nazvao je ubistvom. Međutim, stručnjaci kažu da je istraga slučaja zaključena još 1993. godine.