OT Tonči Huljić: Nepravedno je što je Igor Cukrov ispao

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2008.

09:53

Default images

Kada je objavljeno da je publika spasila Vukašina, član žirija Tonči Huljić izjavio je da je Igor žrtva taktiziranja ostalih natjecatelja.

- Nepravedno je ispao iz finala - kazao je Huljić.

Ismeta Krvavac, druga članica žirija, pohvalila je Igorov tenor i izvedbu Angie s prošle gala večeri, a Huljić mu je obećao da će ga dovesti na Doru i prometnuti u svjetsku zvijezdu.

Cukrov je poraz podnio stoički, s osmjehom na licu. Ispričao se svim studentima koje je možda uvrijedio svojim šalama te je čestitao rivalu Vukašinu na pobjedi, dodavši kako natjecatelj iz BiH ima širi glazbeni dijapazon pa time i širu publiku.

Rekao je da mu je žao što su ispale Sonja, koju je već vidio u finalu, i Milica, koju smatra izvrsnom pjevačicom. O svojoj svađi s Jasminom kazao je kako je bila riječ o nesporazumu te da vjeruje da će njih dvoje sjesti i popričati.

Kazao je da se prije pet godina, kad je organiziran Big Brother poželio sudjelovati u nekoj glazbenoj varijanti tog showa pa je bio prsretan kad su mu se iz Emotiona, koji stoji iza OT, uputili poziv za sudelovanje.

- Ovo ću iskustvo pamtiti samo po pozitivnom. Znalo je biti teško psihički, jer su mi nedostajali voljeni ljudi te mir i tišina, ali što se mene tiče, mogao sam ostati ovdje još dvije godine. Presretan sam što mi se pružila ovakva prilika i mislim da će stvari od sada za mene krenuti samo nabolje - zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: