Jedino Ana imala tremu

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2008.

09:18

Default images

Pri ulasku u praznu salu, gde je sve bilo spremno za njihovu tonsku probu, studenti su ostali bez teksta.
- Gle, ti, koliko je ovo! - uzvikivao je Danijel, a Nina je vrisnula „Vauuu!” Danijel je odmah pritrčao klaviru, Igor klavijaturama, dok je Vukašin dograbio gitaru da je isproba.

„Igore, da li te je strah?”, upitao je tiho Vukašin dok mu se pogled pružao ka praznoj sali. Igor je odmahnuo glavom. U salu je ubrzo stigao i Goran Karan.

- Ajmo da probamo. Imaćete četiri mikrofona, vi se dogovorite kako ćete raspolagati njima. Pustite im takt da znaju kada da počnu - obraćao se Goran momcima iz benda, dok su se studenti dogovarali o pozicijama na bini.
„Stand by me, stand by meee…” orilo se salom, a Karan nije krio oduševljenje.
„Svaka čast. Bravo! Spremni ste”.

Studenti su se uputili u bekstejdž, malu izolovanu sobu ispod sale.
- Kako je ovde paranoično, konstatovali su studenti, a Vukašin je zajedno sa Anom krenuo ka WC-u, da probaju svoj deo. Za njima su se uputili i Aleksandar, Nina, Igor i Danijel. Dok su oni uvežbavali, Nina je pokušavala da napravi frizuru Aleksandru i nikako joj nije pošlo za rukom da udovolji Makedoncu.

- Ovo izgleda obećavajuće. Nikada nisam bio ovde, komentarisao je Aleksandar situaciju u kojoj su se našli. Pripreme je prekinuo Saša Dragić koji im je objašnjavao kako da se ponašaju na bini, odnose prema publici...
Kada su se vratili u salu, ona više nije bila prazna. Preko četiri hiljade ljudi počelo je da uzvikuje njihova imena.
„Šime, Šime…”, „Ana pogledaj nas!”, „Vukašine!”.
Zadovoljni reakcijom, seli su na svoja mesta. Uzbuđeni, čekali su svojih pet minuta.

- A, sada bih pozvao moje drage goste - rekao je Karan posle četrdesetak minuta. Studenti su stupili na binu i fenomenalnim nastupom oduševili publiku koja nije štedela dlanove. Goran im je pružio punu podršku, a čak ih je i zadirkivao na bini, te je Danijelu „slučajno” otkopčao treger na pantalonama.
„Joj… ja sam uvek tremaroš”, pričala je o svojim utiscima Nina kada su se vratili u bekstejdž.

- Goran je bio odličan, ja ne verujem - tvrdio je Igor, a Adnan je dodao da je bio oduševljen reakcijom publike. Ana je tiho pitala: - Je l’ u publici bio profesor Pajević? Da? Joj, šta će sutra biti, šta li će sutra da nam kaže na ovo.

Direktor Saša Dragić bio je i više nego ponosan na njih. Došlo je vreme da se vrate na Košutnjak. Tokom vožnje, Vukašin je konstatovao:
- Ljudi, ja ne mogu da verujem da smo mi upravo nastupali u „Sava centru”.

Karan doktor emocija

- Ovako, mi smo sada na terapiji i ja neću da nastavim koncert dok vi ne poljubite svoju suprugu - rekao je Goran Karan usred koncerta glumcu Ljubišu Samardžića koji je sedeo u prvom redu sa suprugom.

- Ne tako da je poljubite, lepo da je poljubite - insistirao je Karan sve dok Samardžić nije to uradio na „pravi način”. Brojna publika bila je oduševljena, a većina je vođena tim emocijama svoje polovine snažno grlila. Pesmama poput „Lipa si lipa”, „Vagabudno”, „Ostani”, „Kazna mi je što te ljubim”… Karan je beogradsku publiku vratio u mladost.

Lenđer u vezi sa Milicom

Mladi plivač Ivan Lenđer preksinoć je u emisiji „Najgori od sve dece” priznao je da je u vezi sa Milicom Majstorović, studentkinjom „Operacije trijumf”.

- Nemam problema sa obožavateljkama pogotovo sada kada imam devojku. Trenutno ne pevušim njene pesme, ali pošto će sad krenuti da ih snima sigurno hoću. Inače, ona je bila moj favorit u „Operaciji trijumf”. Dakle, Milica Majstorović će definitivno biti moja omiljena pevačica - rekao je Ivan koji je sa Milicom počeo da se zabavlja neposredno nakon njenog izlaska sa akademije. Oni su se upoznali preko prijatelja, a ljubav je planula nakon što su razmenili nekoliko poruka na „Fejsbuku”. Ivan Lenđer trenutno važi za najperspektivnijeg mladog plivača u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: