Nina je moj favorit za pobedu

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2008.

09:29

Default images

- Nisam bio siguran da ću izaći. Ovde sam naučio da ničemu ne bih trebalo da se nadam. Krivo mi je samo zbog toga što sam mogao da izguram još tih dvadesetak dana do kraja, ali mislim da se za mene ništa značajno ne bi dogodilo za to vreme - počinje priču za „Blic” Nikola Sarić.

Kakav je bio vaš odnos sa Vukašinom?

- U životu je prirodno da se posvađate sa nekim. Sa njim sam imao specifičan odnos, na distanci. Ne mislim ništa negativno, ali distancirao sam se, jer mi prosto nije odgovarao.

Da li je to jedan od razloga zbog koga ne biste pristupili bendu u kojem bi trebalo da budete Vukašin, Đorđe, Nikola Paunović i vi?

- Hm… bend, Vukašin i ja. Mislim da to ne bi funkcionisalo. Ne bih želeo da učestvujem u tome. Ne bi mi bilo prijatno. Sa druge strane, mi (Đole, Nikola, Vukašin…) i nismo kvalifikovani kao bend, jer smo skoro svi pevači. Ima bendova sa više pevača, kao recimo „Backstreet boys”, ali meni je to bezveze… Meni se više sviđaju bendovi poput „Van Goga”. Voleo bih solo karijeru ili možda da sam osnujem bend gde ću ja biti pevač.

Koga biste vi od nominovanih sačuvali u kući?

- Sonju. Nju zaista volim. Smatram da zaslužuje da ostane u kući. Mislim da je najbolji ženski vokal.

A ko vam je favorit za pobedu?

- Đole mi je bio favorit, ali je izašao pre vremena. U kući su mi mnoge osobe drage, ne bih sad da izdvajam, ali mislim da bi recimo Nina mogla sve to da iznese.

Šta mislite o tome što Aleksandar ne silazi sa trona favorita publike?

- Aleksandar je sjajan dečko, meni jedan od najdražih ljudi iz kuće, ali sa te pevačke strane, zbog drugih studenata, mislim da nije zaslužio da baš uvek bude favorit publike.

Kakav je vaš odnos sa Danijelom?

- On je čudnovat lik! Danijel je naporan malo, ali sa njim, ko zna, može zaista lepo da se funkcioniše. Iako nisam siguran da li bi mogao da mi bude prijatelj, uvek bi mogao da mi bude saradnik. On je sjajan muzičar!

A odnos sa Anom, mnogi su primetili ljubavne iskrice?

- Između nas zaista ničega nema. Takav sam sa devojkama koje su mi drage. Ana je jedna od meni najdražih osoba. Mislim da sam bio bliži sa Sonjom, Sonja je moja draga drugarica, ali Ana je preslatko stvorenje.

Mislite li da će vaša devojka biti ljubomorna zbog obožavateljki?

- Mislim da će sve to biti ok. Potrudiću se da joj ne smetaju obožavateljke. Dugo se znamo i iako smo šest meseci zajedno, ovo je moja prva duga veza. Pored porodice i prijatelja, Nevena mi je zaista najviše nedostajala iz kuće.

Postoji ideja da se studenti pripremaju za izbor za „Evroviziju”. Da li biste voleli da pevate za Srbiju?

- To je velika stvar. Da, voleo bih!

Gost Džunior Džek

Sledeće nedelje na gala večeri nastupiće Aleksandra Radović, Goran Karan i specijalni gost, italijanski di-džej Džunior Džek.
Igor - „Angie”, „The Rolling Stones”
Sonja - „Beware of the Dog”, Džamelija
Sonja - „Stupidisco”, sa Džunior Džekom
Vukašin - „Nothing Else”, „Metalica”
Sonja i Vukašin - „Svet tuge”, „Negativ”
Ana - „Nisi moj” sa A. Radović
Nina - „Čuvam te” sa A. Radović
Danijel - „Vagabudno” sa G. Karanom
Aleksandar - „Ostani” sa G. Karanom
Adnan - „Živim da te nađem”, Georgiev
Vukašin, Igor, Ana - „Mi plešemo”, „Prljavo kazalište”
Danijel i Adnan - „Stojin na kantunu” i „Sunčan dan”, „Đavoli”
Aleksandar i Nina - „Karma Chameleon”, Boj Džordž
Ana, Nina i Sonja - „Tainted Love”, „Soft Cell”
Ana, Nina i Sonja - „SOS” i „Disturbia”, Rijana

Pomirenje „Pulsa” i Mace

Nakon što je voditelj Dragan Marinković Maca u prošlonedeljnoj emisiji „Najgori od sve dece”, zbog teksta u magazinu „Puls” izjavio da će autorka teksta Milica Crnogorac završiti kao novinar Petar Luković, u emisiji „Mozak” suočili su se urednik „Pulsa” Branislav Bjelica i poznati voditelj. Tokom emisije su izgladili sve probleme, izvinili se jedan drugom i rešili da nastave uspešnu saradnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: