Sajko: Ne želim zajednički bend!

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2008.

09:27

Default images

Sajko, koji je šou napustio u utorak uveče, naveo je da je oduševljen izlaskom iz kuće i otkrio da mu ne odgovara namera Tončija Huljića da od četvorice muških pevača stvori grupu:

- Vukašin i ja smo se složili da zajednički bend ne bi dobro funkcionisao. Da li zbog nas samih, da li zbog želje da počnemo solo karijere, ne znam. Uostalom, mi smo pevači, a meni bend znači pojaviti se na bini sa instrumentima, odraditi svirku, što mi ne bi bilo prijatno - rekao je Nikola, i prokomentarisao dosadašnjeg favorita Aleksandra Belova:

- On je divan dečko i voleo bih da se družimo. Ne želim da ovo zvuči negativno, ali sa pevačke strane ne zaslužuje da sedi tamo i bude pošteđen. Tako misli i žiri, ali očigledno je da su Makedonci dobri glasači!

Gosti sledećeg Gala koncerta, nakon kojeg će akademiju napustiti Sonja ili Vukašin, jesu Aleksandra Radović, Goran Karan i čuveni di-džej Džunior Džek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: