OT: Ispao Sajko

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2008.

10:03

Default images

Tri nedelje pred kraj serijala „Operacija Trijumf", od takmičenja se oprostio Beograđanin Nikola Sarić. Njegov san da postane zvezda prekinut je uprkos činjenici da je, prema prošlonedeljnim rezultatima ankete, bio u blagoj prednosti u odnosu na drugog nominovanog studenta, Vukašina Brajića iz Sanskog Mosta. Ipak, žiri, koji čine Tonči Huljić i Ismeta Dervoz, naglasio je da oni ne dižu ruke od Sajka i da planiraju da on bude jedan od članova benda, pored Vukašina, Đorđa Gogova i Nikole Paunovića.

Međutim, student koji je nedeljama bio glavni favorit iz Srbije nije oduševljeno prihvatio tu ideju.

- Žao mi je što sam ispao pred kraj. Ali, bože moj. Slažem se da bend može da funkcioniše, ali mi ne bismo voleli to da radimo - poručio je vidno razočarani Nikola.

Jučerašnji Gala koncert ostaće upamćen i po seksepilnom nastupu Ane Bebić, koja je do tada uporno izbegavala da se predstavi kao seks-simbol, kao i po, sada već uobičajenom, prepucavanju između voditelja Milana Kalinića i Tončija Huljića. Glavni gosti bili su hrvatski pevač Petar Grašo i Makedonka Karolina Gočeva, a sledećeg ponedeljka na sceni na Košutnjaku pojaviće se Džunior Džek.

Za ostanak na akademiji ove nedelje boriće se Vukašin i Sonja Bakić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: