Sigmo: Vaš (budući) idealni partner na putovanjima

Ako je učenje novog jezika pomoću "Rosetta Stone" softvera za vas suviše komplikovano, novi gedžet "Sigmo" nudi potpuno nove mogućnosti za brzo učenje jezika.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: mashable

Sreda, 14.08.2013.

10:55

Default images

Sigmo, koji prevodi "u letu" sa 25 različitih jezika, oslanja se na Bluetooth vezu sa vašim smartfonom da bi prevodio sa baze smeštene na "cloudu". Prevod se onda reprodukuje preko zvučnika na "Sigmu". Potrebno je samo da namestite šta je vaš maternji jezik i šta je jezik br. 2 u vašoj aplikaciji, koja je dostupna za Android i iOS uređaje.

Neki od jezika koje "Sigmo" trenutno razume su: engleski, španski, francuski, nemački, italijanski, kineski, mandarinski, japanski, korejski, potugalski, hebrejski, arapski...

Na Indiegogo u toku je kampanja koja bi trebalo da prikupi sumu od 15,000 dolara kojom bi se počela masovna proizvodnja ovog uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: